Övriga tjänster

Övriga tjänster

Vi utför allt inom däck och fälg service, vi monterar samt balanserar däcken på dina begagnade fälgar när du endast köper däck och använder dina egna fälgar. Du kan välja att lämna in dina hjul eller fälgar så ringer vi när allting är klart eller så kan du boka in en tid och vänta under tiden vi utför monteringen samt balanseringen. Tiden som det tar varierar beroende på fälgstorlek och om det är runflat punkteringsfria däck men det brukar oftast ligga emellan 25-40 minuter för fyra styck färdigmonterade hjul. Lagom till vintersäsongen så kan det vara smart att vara ute i god tid innan den stora ruschen när snön väl har fallit, har du inga däck eller fälgar så brukar vi ha en del att välja på som är lagervara. Går du i valet och kvalet om friktionsdäck eller dubbdäck så kan vi hjälpa dig beroende på användningsområde och i vilken del av landet du bor i. Välkommen in i vår fina fälgbutik i Jönköping så hjälper någon av våra däckexperter dig, bor du långt ifrån så är webbutiken ett bra verktyg för att beställa. Skriv in bilens registreringsnummer så får du fram rekommenderade däckdimensioner och fälgdimensioner.

Hittar du inte däckdimensionen som du söker i vår webbshop så kan du ringa eller skicka e-post till oss så lägger vi in det du söker, vi säljer alla däckmärken på marknaden och har kontakt med alla stora grossister i Sverige och Europa.

Priser för montering och balansering:

13"-14" 100:- per hjul

15"-16" 125:- per hjul

17" 150:- per hjul

18" 175:- per hjul

19" 200:- per hjul

20"-24" 300:- per hjul

Priser för montering, balansering + skifte på bil:

13"-14" 150:- per hjul

15"-16" 175:- per hjul

17" 200:- per hjul

18" 225:- per hjul

19" 250:- per hjul

20"-24" 350:- per hjul

Monteringspartner åt däckonline - dackonline

Vi är även en monteringspartner åt Tyskägda dackonline.se där du enkelt klickar i oss som monteringspartner i Jönköping. Jämför gärna med våra konkurrenter i stan så vet du att du både sparar pengar och får en service utöver det vanliga när du besöker vårt däckcenter , fälgcenter och monteringsverkstad. När du beställt något från dackonline så får du först en orderbekräftelse via mejl och sedan när varorna skickats kommer ett mejl med kollinummer på försändelsen där du kan följa hur långt varorna kommit, om du beställer 4 produkter så klicka på alla fyra länkar för att se om allt levererats till oss. Vi ringer alltid dig när produkterna anlänt till vårt lager på Bangårdsgatan 4 och bokar en tid för montering / balansering. Bythjul innan alla andra så är du ute i god tid.

Hjulinställning Fram 795:-

Hjulinställning Fram/Bak 995:-

Detta utförs av proffessionella och välutbildade bilmekaniker på Speedy Bilservice Jönköping. Hos Speedy görs ungefär 5-8 hjulinställningar om dagen, oavsett om du behöver framvagnsinställning eller fyrhjulsinställning så ligger priset på billiga 695 kronor totalt inklusive moms. Du sparar hundralappar på att anlita Speedy Bilservice Jönköping jämfört med konkurrenterna i samma stad. Drop in i mån av tid eller så tar du och lämnar in bilen någon gång under dagen och hämtar bilen efter jobbet. Är du pensionär eller ledig från arbetet så finns shopping runt omkring våra lokaler på Bangårdsgatan 4. Tvärs över gatan liggerÖoB Överskottsbolaget är en populär shoppingaffär där du lätt kan spendera 30 minuter under tiden som bilens hjul ställs in. Arken Zoo ligger i samma byggnad som vi ifall du behöver mat eller leksaker till husdjuren där hemma, i samma byggnad hittar du även välkända Elektriska Laddningsstationen i Jönköping. Du kanske även behöver nybesikta bilen eller bara göra en ombesiktning och passar på att göra detta efter hjulinställningen då Bilprovningen gamla flygfältet också ligger tvärs över gatan. Eller varför inte ta en kortare promenad och besöka Ica Maxi medans din bil är i vår verkstad. Bilförsäljning finns ett stenkast ifrån oss om du funderar på en andrabil från Kamux bilaffär.

Är däcken redan snedslitna så rekommenderar vi att du byter ut dessa för att kunna göra en hjulinställning. Vid behov av detta så har vi alltid något att erbjuda i de vanligaste dimensionerna eller så tar du med egna däck för montering innan hjuljusteringen. Kom förbi på drop in eller ring och boka tid på telefonnummer 036-291 30 00

Skifte av 4 st. hjul 250:-

Har du allt färdigt inför däcksäsongen och du bara behöver hjälp med däckskifte - hjulskifte på bil så uför vi detta på ca. 10-15 minuter och skifte av 4 hjul på bil kostar 250 kronor totalt. Slipp allt bök med att dra fram domkraften på garageuppfarten och smutsa ner dig, låt oss hjulproffs sköta detta så att du inte gör misstaget och drar åt bultarna för lite så att hjulen skruvas av under körning. Nej vi ligger grymt till i pris och du behöver inte utsätta dig för fara eller bilen för massa mer onödiga kostnader. Boka in din tid innan däcksäsongen drar igång på allvar för då kan det vara längre väntetid i kalendern men vi är måna om våra kunder och försöker hitta en lucka någonstans så att alla blir nöjda och vi säger aldrig nej till en kund.

Punkteringslagning (Löst hjul) 200:-

Punkteringslagning (På bilen) 300:-

Ändring av bultcirkel (ABS - Ferro - Imaz) 1750:-

Vill du bli av med dina gamla däck, fälgar eller hjul?

Det är väldigt krångligt att bli av med gamla däck, fälgar, vinterhjul eller sommarhjul då sortergården inte tar emot däck och hjul. Vi gör det enkelt för dig, kom förbi oss innan du besöker sortergårdarna som kommer att neka dig att slänga gamla uttjänta däck. DU SLÄNGER DETTA GRATIS HOS OSS. Vi tar ingen avgift för detta utan du får lämna av däcken, hjulen eller fälgarna i vår sortering. Vi vet att vissa däckföretag tar betalt för att man ska få slänga gamla däck men det gör inte vi. Helt kostnadsfritt. Värna om miljön och åk förbi oss så tar vi hand om sorteringen av dina däck/hjul på rätt sätt.

Vi samarbetar med Sveriges ledande däckåtervinningsföretag när det gäller däckavfall.

To Top